Bestelinformatie

Wanneer je uiterlijk twee weken van te voren, telefonisch of per mail, de datum en het formaat van de taart doorgeeft, dan neem ik contact met je op om de taart te bespreken. Kleur, stijl, gelegenheid waar de taart voor is, wie is de jarige en waar houdt hij of zij van. Ook wil ik graag weten of ik rekening moet houden met een allergie. Op basis van dit ontwerp stuur ik een offerte. Ga jij akkoord, dan ontvang je van mij een factuur en moet je de helft van het bedrag aanbetalen. Daarmee is de bestelling definitief. Het resterende bedrag wordt bij aflevering contant afgerekend. Je kan de taart bij mij thuis in Leiderdorp ophalen.

Cakebeest niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen tijdens het transport en het niet op de juiste manier bewaren van de taart bij jou thuis. Uiteraard krijg je de taart goed verpakt mee. De taart kan het beste plat op de bodem van de auto vervoerd worden. Bij voorkeur op de bodem voor de voorstoel. Op schoot houden in de auto is heel onstabiel!

Een taart met slagroom of mascarpone in de vulling (bijvoorbeeld bavarois) mag maximaal 3 uur buiten de koelkast. Wanneer je de taart op een buffet wilt zetten, kan je beter een vulling kiezen die ook buiten de koelkast houdbaar is. Let er wel op dat de taart nooit in de zon staat. Een taart is in de koelkast nog minimaal 3 dagen houdbaar. Je kan de taart ook invriezen, vraag in dat geval even om de tips voor het invriezen en ontdooien.

cakebeest

Voor ieder feest, iets lekkers van Cakebeest!KvK nummer 63342774

BTW nummer NL001754948B51

Volg ons via:

© Cakebeest