Wees zuinig op de aarde. Het is de enige planeet met chocolade .

CHOCOLADE

Wie wordt er nu niet gelukkig van chocolade?

Chocolade is heerlijk. Sommige experts beweren dat het goed voor je is om dagelijks een klein stukje pure chocolade te eten. Het zou goed zijn voor je gezondheid en je humeur. De chocolade van Cakebeest is daarom een heel goed idee om kado te geven of gewoon lekker voor jezelf te houden. 

Bij Cakebeest kan je verschillende repen chocolade bestellen, maar ook lekkere pinda-of amandelrotsjes, bonbons en verschillende vormen van chocolade. Eventueel kunnen chocolade producten voorzien worden van een bedrijfslogo. Cakebeest heeft naast een printer met eetbare inkt ook de beschikking over een chocolade 3D printer waar heel veel mee geprint kan worden.

Hieronder een greep uit mijn aanbod. En wil je liever pure chocolade, melk chocolade of witte chocolade? Geen probleen!

Amandelrotsjes, reepjes licht gekarameliseerde amdelstaafjes met melkchocolade. Uiteraard kunnen deze ook gemaakt worden met pinda’s of andere noten. Of wat dacht je van rotsjes met cornflakes of stroopwafel…

 

100 gram  € 4,50

Chocolade repen van ong. 100 gram chocolade plus een topping. Verschillende  toppings zijn mogelijk. Zoals witte chocolade met framboos en knettersuiker, melk chocolade met zeezout fudge en krokante balletjes, chocolade met noten.

per stuk € 2,75

Best Wishes‘ chocolade reep. Een reep met een boodschap. Naast de repen in melk, puur of witte chocolade kunnen deze repen ook gemaakt worden met witte chocolade die gekleurd wordt, bijvoorbeeld met de kleur van je bedrijf. Verschillende teksten zijn mogelijk. Zoals Happy Birthday, Thank you, I love You, Merry Christmas, Best Dad, Best Mom, I miss you, Congrats en nog meer. De repen wegen ong. 50 gram per stuk. 

per stuk € 1,75 (in één kleur)

per stuk € 2,25 (tekst in afwijkende kleur)

Verschillende vormen van chocolade. De prijs is afhankelijk van de vorm en het gewicht van de chocolade. eventueel met 3D geprinte tekst maar keuze.

op aanvraag

Op verschillende manieren kan ik de chocolade personaliseren, bijv. met je logo of een foto. Ook logobonbons zijn mogelijk. De prijs is afhankelijk van het het gewicht van de chocolade. 

op aanvraag