GEBAK

Ook voor echte patisserie kun je bij Cakebeest terecht. Onder de prachtige buitenkant zitten geweldige smaken vulling tussen fijne laagjes gebak . Als kind stond ik al ademloos te kijken bij de banketbakkers, vooral in Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk. Nu maak ik deze eetbare schilderijtjes zelf voor mijn klanten. Ik leerde de basis van deze taarten bij Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk, maar volgde ook workshops bij het Bakery Institute in Zaandam en bij Huize Van Wely in Noordwijk.

Ik maak verschillende soorten gebak en gebakjes. Boltaarten met verschillende vullingen, lemon meringue taart, hazelnootschuimtaart, tartelettes, sloffen, etc. Ook voor gebak geldt dat dit volledig naar wens wordt gemaakt. Eventueel kan het gebak voorzien worden van een foto of bedrijfslogo. Deze worden dan door mij zelf met mijn speciale foorprinter geprint. De foto’s hieronder zijn voorbeelden van eerdere bestellingen.

De gebakjes kunnen vaak ook als grote taart gemaakt worden en andersom kan ik van de meeste taarten ook mini versies maken. Wanneer je gebakjes wilt bestellen geldt een minimaal aantal van 6 per soort. Het is voor mij niet haalbaar om deze in kleinere aantallen te maken. De prijzen voor het gebak zijn uiteraard afhankelijk van het soort gebak en zijn daarom op aanvraag.

Krijg je vreselijke trek van onderstaande foto’s……dan kan je hier ⇒